Stigle prve balans promene od velikog Dota Underlords peča

Stigle prve balans promene od velikog Dota Underlords peča

Veliki Dota Underlrods Update stigao je pre nešto više od nedelju dana, pa smo od tog trenutka dobili par manjih, koji su se fokusirali na ispravke manjih grešaka, da bi sinoć stigao i prvi, koji se fokusirao na balans promene.

Za početak, uvećan broj XP-a potrebnog za deveti i deseti nivo. Od izlaska velikog peča, igrači su mnogo lakše dolazili do maksimalnih nivoa, te je to postao glavni fokus i svim partijama. Na ovaj način, umanjuje se malo prioritet brzog levelovanja.

Takođe promenjene su šanse za jedinice po nivoima, pa ispod možete videti kako izgledaju.

Što se tiče heroja, samo su Void i Legion Commander dobili male promene. Cooldown Chrono Sphere ili u ovom slučaju Chronocube je uvećan na 60 sekundi, dok će LC sada malo brže udarati.

Chainmail je dugo već ubedljivo najjači Tier 1 item, pa će zato od sada davati +7 Armora, umesto +10. Octarine Essence je takođe dobio nerf, pa će vam od sinoć davati samo 30% cooldown reduction. Target Buddy je Tier 3 item.

Što se tiče naših Underlordova, videli smo da je mnogo ljudi više koristilo Anessix, pa nam se dešavalo da i svih 8 igrača koriste samo nju. Zato je on morala da bude oslabljena, dok je Hobgen dobio nekoliko bafova. Punu listu promena, možete pronaći – OVDE!

Related Articles