Stigao je The Big Update – Dota Underlords kao potpuno nova igra

Stigao je The Big Update – Dota Underlords kao potpuno nova igra

U junu je sve bilo tako iznenanada kada je Valve odlučio da predstavi svoju najnoviju video igru – Dota Underlords. Od prvog dana igre, pa sve do danas, igra je doživela razne promene, a developeri su to vreme iskoristili kako bi testirali samu igru i sve njene heroje. ”The Big Update” je već dugo najavljivan i on je sada konačno stigao. Igra još uvek nije izašla iz Beta Verzije, što možemo da očekujemo u Outlanders Update-u sa Dotom, ali u svakom slučaju, ovaj veliki peč nam je prikazao u kakvom smeru ide igra i šta bi tačno mogli da očekujemo kada izađe iz Bete.

Prethodnih nedelju dana, svako veče sačekao nas je malo pregled peča i neka ideja šta možemo da očekujemo. Pored novih heroja, i Underlordova(Hobgen i Anessix, o kojima smo već pisali, sada ćemo da se posvetimo svim ostalim promenama, koja nisu unapred najavljene.

O novim Underlordovima smo pričali, ali sad možemo i malo detaljnije. Za sada ih ima samo dvoje, uskoro će ih biti više. Pred početak vašeg meča, ne bitno da li je ranked ili normal, morate izabrati jednog. On vam je kao dodatna jedinica koja će pomoći od samog starta. Kako odmiču runde, postajaće sve jači, dobijaće talenete, koje će te izabrati u zavisnosti od vaše taktike i toga šta vam treba u trenutku. Kasnije dobijaju moćne ultimate magije, koje će ostaviti veliki uticaj na mečeve. U svakom slučaju nešto potpuno novo u autochess igrama, te smatramo da je ovo fantastičan potez Valve za njihovu igru.

Takođe je predstavljen Duos Mod. Zajedno sa jednim saigračem borićete se sa još 7 ekipa(ukupno 16 igrača, računajući i vas). Zajedno sa njim, stiže i Freestyle mode, gde će te moći da postavite igru kako vama odgovara i moći ćete da isrpobate sve moguće kombinacije.

To nije sve, pošto smo dobili i kompletno izmenjen UI. Iako mnogi nisu oduševljeni nekim promenama, prvobitno mislimo na veličinu slike vašeg Underlorda, male ispravke bi ovo dovele na dovoljno dobar nivo. Takođe, uskoro možemo da očekujemo i nove skinovu za naše table.

Mnogi heroji dobili su velike promene, bar što se tiče alijansi. Sve promene možete pronaći – OVDE! Ono što će možda odmah zbuniti igrače koji su ranije igrali igru, promenjen je XP. 5 Golda vam sada donosi 5 Xp-a, ali samim tim će i više koštati levelovanje.

Kako se vama dopada novi peč? Mi smo oduševljeni i jedva čekamo da dobijemo nove underlordove!

Related Articles