Dota Underlords predstavlja još jednog Underlorda – Anessix

Dota Underlords predstavlja još jednog Underlorda – Anessix

Valve je sinoć izbacio sedmi i poslednji pregled velikog peča, koji bi trebao da bude pušten na lajv servere svakog trenutka. Iako nismo sigurni koliko ćemo Underlordova dobiti na startu ovog peča, dobili smo prvi izgled drugog.

Underlordovi će biti vaš glavni lik na tabli i svaki od njih će imati poseban set magija i talenata. Za razliku od heroja koji korsite manu, oni koriste resurs koji se zobe Hype.

Anessix, gospodarica tajni će očigledno ići fantastično u kombinaciji sa Demonima. Ona će stvarati dodatne demone, koji će se boriti za nju, tj. za vas. Ona će pasivno dobijati Hype, koji će se puniti brže sa svakog demona na vašoj tabli.

Na dvadesetom nivou imaće opciju da bira jednu od dve ultimate magije. Jedna će joj omogućiti da stvori velikog demona, dok će druga targetovati jednu protivničku jedinicu. Ukoliko ta jedinica umre, vratiće se kao demon i boriće se za vašu stranu.

Igra će definitvno dobiti kompletno osveženje, pa nam sada ostaje da sačekamo i da vidimo kako će to sve izgledati na lajv serverima. Kako kaže Valve, peč samo što nije sitgao.

Related Articles