Dota Underlords predstavlja još novih heroja i dvadesetčetvoročasovni zatvor

Dota Underlords predstavlja još novih heroja i dvadesetčetvoročasovni zatvor

The Big Underlords update samo što nije stigao, zbog čega svake večeri dobijamo po par novih zanimljivosti koje nas čekaju svakodnevno u igri. O bubicama smo već pričali, ali od toga dana najavljeni su još neki heroji.

Stiže nam Dazzle, a sa njim i Healer alijansa. To znači da će uskoro zajedno sa njim, istu alijasnu deliti i Enchatnress, Omniknight, Necrophos i Warlock.

Dan kasnije sačekali nas je lista novih heroja. Prvo je najvljena Legion Commander, koja će biti jedina sa Champion alijansom. Ona će jednostavno dobijati sve druge bonuse alijanse koje imati u vašem sastavu. Deluje poprilično jako, zar ne? Ona nije bila sama, te su sa njom stigli i Brute heroji. Magnus i Lifestealer će biti dva nova heroja, dok će Doom i Axe sa njima deliti alijansu.

Sledećeg dana dobili smo 3 nova heroja, bez nove alijanse. Shadow Demon je stigao, a kao što i i samo ime kaže, biće demon. Bristleback u kombinaciji sa Savage Alijasnom može biti veoma opasan, dok će Sven biti Ace za Knightove. Za sam kraj, sinoć nam je stigao Faceless Void, koji će biti Ace za Assasine. Za njih ovo će biti veliki buff, dok je poslednji najavljeni heroj Io, koji se na iznenađenje svih pridružio Druidima, pored primordiala.

Kada smo videli broj novih heroja, postavilo se pitranje, kako će sada to sve izbalnsirati, pošto će levelovanje istih postati izrazito teže. Zato stiže Zatvor! Svakod dana u zatvoru će se naći 8-12 heroja, koje tog dana nećete moći da koristite. Ovo je definitvno veoma interesantna promena, koja će doneti neku dinamiku i nešto novo svakog dana kada upalite igru. Meta će biti drugačija svakog dana, a to će igrače samo naterati da se potrude i razmisle još više o svakom sledećem potezu.

Related Articles