Vitality pobedom nad Sproutom osvaja titulu Šarlroa Esports Šampionata

Vitality pobedom nad Sproutom osvaja titulu Šarlroa Esports Šampionata

Prethodnih par dana imali smo priliku da gledamo CS:GO takmičenje, održano u belgijskom gradu Šarlroa, na kojem je na kraju kao pobednik izašla francuska ekipa Vitality.

Francuska ekipa nastavila je dobru formu, izgubivši samo jednu mapu tokom celog takmičenja. Za njih turnir je počeo 12. aprila, kada su savladali ekipu FrostFire, da bi odmah istog dana pobedom nad Sproutom obezbedili plasman u polufinale.

13. aprila su odmarali, da bi se 14. sastali sa svojim najvećim rivalom u polufinalu, ekipom G2. To je bio jedini duel u kojem su izgubili mapu, ali na druge dve su ipak bili bolji. Ovom pobedom plasirali su se u finale, gde su se ponovo sastali sa nemačkom ekipom Sprout.

U finalnom duelu nije bilo govora, ko je bolja ekipa. Vitality je ubedljivo slavio na obe mape (Inferno 16-12; Cahce 16-6), što je značilo da će ovi Momci podići treći trofej za jednu od mlađih CS:GO ekipa, oformljenu u oktobru prošle godine.

Kao najbolji igrač ovog turnira, bio je mladi Zywoo, koji nastavlja da briljira, otkad je započeo svoju profesionalnu karijeru. Pored MVP nagrade, koju je osvojio Zywoo, ekipa će sa sobom poneti $56,335, što je bila novčana nagrada za osvajača ovog turnira.

Related Articles