Ja ceo ovaj serijal igram od kada je nastao (pocev od Sudden strike 1 i 2,preko Blitzkrieg-a i njegovih expanzija) i svaki put sam bio sve zadovljniji.
Naravno,Blitzkrieg 2 pritom ima i sjajnu grafiku,fenomenalan zvuk i igra je jako realna,sto je za ovaj zanr mozda i presudno.
Single player kampanje su extra,dopada mi se sistem slobodnog izbora redosleda misija,sistem nagradnih rodova vojske koje dobijate po uspesnom zavrsetku misije i slicno.Naravno,igrajte minimum na hard podesavanjima radi najboljeg utiska.
Drugi aspekt koji zelim da pomenem je multiplayer.Ja imam RELOADED verziju skinutu sa neta koja radi besprekorno i koja ni u jednom trenutku ne trazi unosenje cd key-a.Procedura za kreiranje naloga na Nival.netu traje par sekundi i radi se iz same igre sto je veliki plus.Multiplayer je fantastican,a najzanimljivije je sto postoji opcija igranja ladder igara gde se standardno beleze i pamte vase statistike iz svake igre i gde sto vise pobedjujete i sticete vise XP-a ,postajete sve veci i veci cin,dobijate medalje (kao u BF2 :)).
Sve u svemu,igra je extra i svakome ko nalazi tematiku Drugog Svetskog rata zanimljivom,Blitzkrieg 2 bi trebalo da bude prvi izbor.Probao sam mnoge druge igre u protklih par godina sa istom tematikom,ali definitivno ni jedna ne moze da se meri sa njom.Ima tu i lepih igara,sa dobrom igrivoscu i sve je to super ali su previse nerealne i arkadne za svoj zanr.
Ajde sad da cujem vase komentare i ako nekome treba igra,nije nikakav problem da mu je narezem.Za dz naravno

Sign In
Register
Help

MultiQuote
1 User(s) are reading this topic