RUR Industries Forums: Blitzkrieg 2 - RUR Industries Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Blitzkrieg 2 igra li je neko osim mene ?

#1 User offline   HEBPEME Icon

• Nemam pravo na custom titulu!
  • Pip
  • Group: Members

Posted 22 May 2006 - 14:36

Interesuje me da li vi ljudi igrate ovu neverovatnu igru i kakvi su vasi utisci i misljenja o istoj.
Ja ceo ovaj serijal igram od kada je nastao (pocev od Sudden strike 1 i 2,preko Blitzkrieg-a i njegovih expanzija) i svaki put sam bio sve zadovljniji.
Naravno,Blitzkrieg 2 pritom ima i sjajnu grafiku,fenomenalan zvuk i igra je jako realna,sto je za ovaj zanr mozda i presudno.
Single player kampanje su extra,dopada mi se sistem slobodnog izbora redosleda misija,sistem nagradnih rodova vojske koje dobijate po uspesnom zavrsetku misije i slicno.Naravno,igrajte minimum na hard podesavanjima radi najboljeg utiska.
Drugi aspekt koji zelim da pomenem je multiplayer.Ja imam RELOADED verziju skinutu sa neta koja radi besprekorno i koja ni u jednom trenutku ne trazi unosenje cd key-a.Procedura za kreiranje naloga na Nival.netu traje par sekundi i radi se iz same igre sto je veliki plus.Multiplayer je fantastican,a najzanimljivije je sto postoji opcija igranja ladder igara gde se standardno beleze i pamte vase statistike iz svake igre i gde sto vise pobedjujete i sticete vise XP-a ,postajete sve veci i veci cin,dobijate medalje (kao u BF2 :)).
Sve u svemu,igra je extra i svakome ko nalazi tematiku Drugog Svetskog rata zanimljivom,Blitzkrieg 2 bi trebalo da bude prvi izbor.Probao sam mnoge druge igre u protklih par godina sa istom tematikom,ali definitivno ni jedna ne moze da se meri sa njom.Ima tu i lepih igara,sa dobrom igrivoscu i sve je to super ali su previse nerealne i arkadne za svoj zanr.
Ajde sad da cujem vase komentare i ako nekome treba igra,nije nikakav problem da mu je narezem.Za dz naravno [^]
0

#2 User offline   fragman Icon

• Pip

Posted 13 June 2006 - 19:03

Cuo sam da je igra fenomenalna i da ima 60tak mapa. Nisam imao prilike da probam igru posto ne mogu nigde da je nabavim. Ajde da se dogovorimo da mi nekako posaljes igru posto sam i ja zarazen Blitzkrieg-om, naravno ako ti nije problem. Ok?
0

#3 User offline   HEBPEME Icon

• Pip

Posted 13 June 2006 - 23:32

Nije nikakav problem da ti posaljem ili dam uzivo igru (ako si iz Bg-a),samo mi posalji private message i dogovoricemo se.
A sto se tice same igre,kao sto sam gore i napisao - ona je fenomenalna i nadprosecno dobra.
Jedino nisi u pravu sto se tice mapa.Ima ih mozda 60ak u single player varijanti (kampanje) ali u multi playeru ih ima mozda 15ak,ne znam bas tacno.
Ali sve u svemu,igra je najbolja strategija u realnom vremenu koja je ikad izasla (uz Rome total war i Imperial glory ali one su mesavine potezne i strategije u realnom vremenu :))
Pozdrav i pisi vezano za igru
0

#4 User offline   fragman Icon

• Pip

Posted 14 June 2006 - 12:53

Izgleda da je ovo prva igra kojom nisu zeznuli stvar prelaskom iz 2d u 3d engine. Al' igra ima stvarno cepacku grafiku (sudeci po screenshotovima)!
0

#5 User offline   VLA__DIMIR Icon

• Pip

Posted 04 August 2006 - 20:47

View PostHEBPEME, on May 22 2006, 15:36, said:

Interesuje me da li vi ljudi igrate ovu neverovatnu igru i kakvi su vasi utisci i misljenja o istoj.
Ja ceo ovaj serijal igram od kada je nastao (pocev od Sudden strike 1 i 2,preko Blitzkrieg-a i njegovih expanzija) i svaki put sam bio sve zadovljniji.
Naravno,Blitzkrieg 2 pritom ima i sjajnu grafiku,fenomenalan zvuk i igra je jako realna,sto je za ovaj zanr mozda i presudno.
Single player kampanje su extra,dopada mi se sistem slobodnog izbora redosleda misija,sistem nagradnih rodova vojske koje dobijate po uspesnom zavrsetku misije i slicno.Naravno,igrajte minimum na hard podesavanjima radi najboljeg utiska.
Drugi aspekt koji zelim da pomenem je multiplayer.Ja imam RELOADED verziju skinutu sa neta koja radi besprekorno i koja ni u jednom trenutku ne trazi unosenje cd key-a.Procedura za kreiranje naloga na Nival.netu traje par sekundi i radi se iz same igre sto je veliki plus.Multiplayer je fantastican,a najzanimljivije je sto postoji opcija igranja ladder igara gde se standardno beleze i pamte vase statistike iz svake igre i gde sto vise pobedjujete i sticete vise XP-a ,postajete sve veci i veci cin,dobijate medalje (kao u BF2 :)).
Sve u svemu,igra je extra i svakome ko nalazi tematiku Drugog Svetskog rata zanimljivom,Blitzkrieg 2 bi trebalo da bude prvi izbor.Probao sam mnoge druge igre u protklih par godina sa istom tematikom,ali definitivno ni jedna ne moze da se meri sa njom.Ima tu i lepih igara,sa dobrom igrivoscu i sve je to super ali su previse nerealne i arkadne za svoj zanr.
Ajde sad da cujem vase komentare i ako nekome treba igra,nije nikakav problem da mu je narezem.Za dz naravno [^]

Kako da je igram na netu kad mi posle logovanja pokaze TIMEOUT ili tako nesto
Posted Image
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Icon1 User(s) are reading this topic (0 members, 1 guests, 0 anonymous users)