This post has been edited by reiser: 09 February 2010 - 02:51
Page 1 of 1
One more gde kupiti maske
Posted 09 February 2010 - 03:26
I mene i mene :D idemoooooo :)
Posted 09 February 2010 - 17:03
brate dodje neko, postavi topic "de ima se kupi hleb" otprilike i niko nista, a na ovom topicu sa maskama koje prvi put vidim i ne kontam im upotrebnu vrednost prvi odgovor je precizna informacija, sledeca dva "taj rad, ocu i ja ovo" lol sta sam to propustio:)
...taj rad...
Posted 09 February 2010 - 17:12
Doolio, on 09 February 2010 - 17:03, said:
brate dodje neko, postavi topic "de ima se kupi hleb" otprilike i niko nista, a na ovom topicu sa maskama koje prvi put vidim i ne kontam im upotrebnu vrednost prvi odgovor je precizna informacija, sledeca dva "taj rad, ocu i ja ovo" lol sta sam to propustio:)
krome angels je trens projekat dino psarasa, didre i jos jednog lika i nose ovakve maske na zurkama pa kontam masa hoce da bude "kul" ...
This post has been edited by mohican: 09 February 2010 - 17:12
OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE
BEST VIEWED WITH A MONITOR
BEST VIEWED WITH A MONITOR
Posted 09 February 2010 - 17:19
skontah da je nesto tako u pitanju, al ja sam potpuno van tog svijeta, pa mi je bas bilo wtf kad udjoh na topic:) mislim, bas nisam informisan nimalo, a ako je tolko ludilo, valjda bi se barem malo ocesalo cak i o nas, cike s planine:)
mislim, da je doso neko i trazio de ima da se kupi pokemon znao bih o cemu se radi iako verovatno s pokemonima imam i manje veze nego s ovim maskama:)
mislim, da je doso neko i trazio de ima da se kupi pokemon znao bih o cemu se radi iako verovatno s pokemonima imam i manje veze nego s ovim maskama:)
...taj rad...
Posted 09 February 2010 - 19:31
ja hocu onu masku V for Vendetta :D
Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).
by Pesma-Mrtve-Dece
ovog dakija ovnuju svuda jebote
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiQuote

1 User(s) are reading this topic