ClanBase Repka
Posted 12 March 2010 - 20:02
Daleko od toga da egze g0g1 i philip nemaju skill da igraju za nasu repku... Mislim da bi sanse bile vece i da bi i mec protiv Bosanaca i protiv Rumuna i protiv Spanaca bio bolje odigran da je igrao sastav koji igra od pocetka... Ne mislim samo na Hybbu, posto vidim da svi kukate :) Mislim tu i na Mitu, koji (kao sto i sam hybba kaze) ima najbolji K:D u srpskoj repki na HLTVu.. Ipak vise se ne igraju mixevi jednom dnevno u lanu kao nekada i ti ljudi se ne znaju dobro kao nekada... Sto posao, sto neke druge stvari su se isprecile, bice bolje sledeci put, manjak srece u prvoj :(
P.S. @ k1ng0r : Nemanja, koliko sarzera treba tebi i Kairiju :))))))))))))))) hahahaha salim se naravno, nhf, ali bilo mi je smesno xD
P.S. @ k1ng0r : Nemanja, koliko sarzera treba tebi i Kairiju :))))))))))))))) hahahaha salim se naravno, nhf, ali bilo mi je smesno xD
Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..."
freak : "A je l' ima pajser ili snajper?"
Posted 12 March 2010 - 20:09
WuLa, on 12 March 2010 - 19:04, said:
Ako cemo tako Du, onda je najbolji po statsu Zeus :))
Moguce, nisam brojao a izvalio sam da posto im je primary team PlayMore, ko zna sta jos njima sve ubraja u stats ;)
Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..."
Posted 12 March 2010 - 20:43
Bueno estente.
Zelim da cestitam repki Srbije na fer i korektnoj borbi. Ipak se pokazalo da smo jaci i imamo tvdja muda.
Jebiga momci, previshe vremena i truda smo ulozili u ovo. Eto osvetili smo se za Partizan.
Necu da vas lazem sa finim recima, bolji smo. Vise pracca.
I dosta vam je nedostajao egzekutor.
Butros Butros Gali.
Zelim da cestitam repki Srbije na fer i korektnoj borbi. Ipak se pokazalo da smo jaci i imamo tvdja muda.
Jebiga momci, previshe vremena i truda smo ulozili u ovo. Eto osvetili smo se za Partizan.
Butros Butros Gali.
Posted 12 March 2010 - 22:25
Spanski Selektor, on 12 March 2010 - 20:43, said:
Bueno estente.
Butros Butros Gali.
Butros Butros Gali.
A Las Palmas, SKORCHIO!
Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Sign In
Register
Help

MultiQuote

1 User(s) are reading this topic