Kada možemo da očekujemo izlazak Legends of Runeterra

Kada možemo da očekujemo izlazak Legends of Runeterra

Pre mesec dana imali smo priliku da isprobamo novu Riotovu kartičnu igru kada su otvorili servere na par dana srećnim dobitnicima prvih ključeva. Uskoro nam se bliži drugi probni period, koji će trajati od 15-19. novembra.

Legends of Runeterra je nova TCG igra bazinara na League of Legends univerzumu, nešto slično kao što je i Hearthstone za Blizzard. Ova igra najavljena je tokom godišnjice Riota, zajedno sa ostalim naslovima, o kojima smo već pričali.

Da bi znali kada možemo da očekujemo izlazak same igre, Riot je juče objavio tzv. ”Roadmap”, gde možemo da očekujemo kada će igra biti otvorena za igrače. Kao što možemo da ividmo, u oktobru smo mogli da dobijemo prvi izgled igre. Novembar neće doneti previše noviteta, ali će zato pružiti v šansu većem broju igrača da isrpobaju igru. Nakon toga kreće nova pauza, sve do početka 2020. godine, kada će igra ući u Closed Betu, sa kojim stiže i prva verzija Ranked moda, kao i novi guardiani i table. Više neće biti pauze, već će ta zatvorena beta trajati sve do samog izlaska igre, koji je još uvek nepoznat.

Što se tiče samih ključeva za igru, Riot je prethodnog meseca delio pristup preko Twitch strimera. Verujemo za sada da će se taj trend nastaviti i u novembru kada serveri budu bili otvoreni.

Related Articles