CS:GO – Complexity predstavio novi super tim

CS:GO – Complexity predstavio novi super tim

Sastav Complexity-a je sinoć konačno kompletiran dolaskom dvojice Evropljana. Bivši član Optic Gaminga, Kristian ”K0nfig” Wineke i najbolji bugarski igrač Valentin ”poizon” Vasilev stižu u Complexity kao velika pojačanja sa ciljem da se osvajaju veliki trofeji.

Severnoamerička organizacija je pre neki dan ostala sa 3 igrača, pošto što su Depph i Shazham zvanično prebačeni na klupu, nakon serije lošijih rezultata. Odmah po njihovom odlasku započele su spekulacije o mogućem dolasku ove dvojice, pa nedelju dana kasnije možemo reći da su se te spekulacije obistinile.

Zvezda Bugarske, Poizon, dolazi kao veliko pojačanje i njegova uloga će biti da preuzme veliki zeleni snajper. Bivpi igrač Windiga je u više navrata prikazao svoj kvalitet, ali još uvek nismo imali priliku da ga gledamo u jednom internacionalnom sastavu, te će biti intersantno videti kako će se snaći. K0nfig je već uveliko dokazao svoj kvalitet, pa od njega moramo da imamo visoka očekivanja.

Njihov sastav je imao visoka očekivanja za Major u Berlinu, ali nakon 3 loša meča, ispali su u prvoj fazi. Za njihovog direktora to je bilo nedopustljivo, te je samo jedan igrač preživao kompletnu izmenu postavu, a to je šesnaestogodišnji Oven ”Obo” Šlater.

Sastav Complexity-a čine:

  • BlameF
  • oBo
  • RUSH
  • k0nfig
  • poizon

Related Articles