Najavljen prvi Dota Underlords gospodar – Hobgen

Najavljen prvi Dota Underlords gospodar – Hobgen

Ovakvu najave čekamo još od prvog dana izlaska ove video igre. Najavljeno je da će u igri postajati ”Underlordovi” (gospodari), koji će na različite načine uticati na vašu postavu heroja. Nakon što nam je predstavljena serija novih heroja, konačno možemo da se upoznamo sa prvim, Hobgenom.

Pre nego što nam je predstavljen ovaj vilenjak, dobili smo i prve informacije o gospodarima i šta možemo od njih da očekujemo. Iako ne možemo sa sigurnošću da kažemo kako će oni u igri izgledati i gde će stajati, za sada nas ovo najviše podseća na Heroes: Might and Magic igre. Ovi gospodari će biti vaše primarne jedinice i njih birate pre početka meča. Svaki od njih dolazi sa unikatnim setom magija, koje će koristi resors po imenu Hype.

Počevši od 10 runde, svaka druga neutrala runda će vam pružiti šansu ad izabere jedan od talenata. Ti talenti će pojačati sve magije vašeg gospodara.

Vilenjak po imenu Hobgen je takođe piroman. U opisu se priča o tome kako zajedno s svojom bandom voli da baca bombe na saigrače i na protivnike. Plajene saigrača je u ovom slučaju dobra stvare. Na slici ispod možete pronaći Hobgenove magije.

Svaki Underlords će imati preko 20 mogućih talenata, ali na slici ispod možete pogledati prva četiri.

Ovo nam deluje kao fantastičan updejt, uneće definitvno nešto novo ne samo u ovu igru, nego i autochess žanr. Za sada nas ovo sve previše podseća na Heroje, što nam je sve u svema veoma pozitivna stvar. Naša banda će sada imati i svog vođu. Na vama je koga ćete da izaberete.

Related Articles