Kuku i Raven napravili novu Dota 2 ekipu

Kuku i Raven napravili novu Dota 2 ekipu

Nakon što je bilo potvrđeno da će Karlo ”Kuku” Palad napustiti TNC Predator, nastalo je mnogo spekualcije o njegovom novom timu. Na kraju, zajedno sa svojim bivšim saigračem Ravenom.

Njima dvojici će se pridružiti Ryoya, koji u prethodnoj sezoni promenio nekoliko sevenroameričkih ekipa, uglavnom igrajući sa EternalEnvyem. On će igrati na midelejnu, dok će pozicija broj pripasti Ravenu.

Što se tiče supportova, dovedeni su Korejac Dubu i Indonežanin Xepher. Dubu je prošle godine bio neaktivan sve do samog kraja sezone, kada mu je Fnatic pružio šannsu pred International. S’ obzirom da je Fnatic odigrao ispod svojih očekivanja, oni su odlučili da se rastanu sa Dubuom, koji je sada postao član ekipe Geek Fam.

Što se tiče Xephera, on je prošle godine lepo započeo svoju sezonu sa Tigersima, koji su osvojili prvi Minor, ali ubrzo nakon toga je njihova forma drastično opala. Sada će ponovo imati priliku da se dokaže u novoj ekipi, koja definitvno ima potencijala da napravi veliku štetu u ovoj regiji, pa i na samim Major/Minor turnirima.

Related Articles