Završen prvi FIFA turnir u TC BIG Fashion

Završen prvi FIFA turnir u TC BIG Fashion

Ovog vikenda posetioci tržnog centra BIG Fashion su imali prilike da prisustvuju izvanrednom FIFA turniru sa još boljim igračima koji su na njemu učestvovali. Turnir se održao u subotu 24. avgusta u Atrijumu tržnog centra. Partneri ovog turnira su kao i do sada bili SportVision, Umbro i Rampage.

Na turniru je učestvovalo 32 igrača koji su se prijavljivali putem online forme koja je bila otvorena do par dana pred početag samog turnira. Sistem igranja bio je klasičan breket od 32 gde su se mečevi igrali po principu BO1 dok je finalo odigrano u BO3 seriji. Imali smo priliku da vidimo zaista mnogo fantastičnih igrača koji su pokazali svoje umeće u FIFI 19.

Prvo mesto na turniru osvojio je fantastični Luka Basta koji je za vreme celog turnira primio samo par golova što ga čini ubedljivim šampionom bez premca. Luka je kao nagradu osvojio vaučer od 8.000 dinara koji može da iskoristi u Sport Visionu na bilo koju robu. Čestitamo Luki na osvojenom prvom mestu!

Što se drugog mesta tiče, ono je pripalo Pavlu Timotijeviću koji je takođe pokazao fantastičnu igru na ovom turniru. Druga nagrada koja je njemu pripala bio je vaučer od 4.000 dinara takođe u Sport Vision prodavnicama. Sve čestitke Pavlu!

I na samom kraju najgori od najboljih, odnosno treće mesto osvojio je Darko Stevanović koji je imao veoma težak zadatak u četvrtfinalu kada je eliminisao favorita turnira Aleksandra Landeku. Čestitke za Darka i nadamo se da ćemo te sledećeg puta gledati u finalnom meču.

Ovde možete pogledati atmosferu sa turnira:

Related Articles