Ekipa Renegades dovela Smooyu na pozajmicu

Ekipa Renegades dovela Smooyu na pozajmicu

Viza nastalvja da bude glavni problem za sve igrače iz Australije, kada su u pitanju turniri u Severnoj Americi, pa je samim tim, organizacija Renegades primorana da sklopi kratkoročnu saradnju sa najboljim britanskim igračem, Ovenom ”Smooya” Baterfildom.

Dvadesettrogodišnji Australijanac Šon ”Gratisfaction” Kaiwai, propustiće i drugu fazi ESL Pro lige, jer nije dobio dozvolu da uđe u Sjedinjene Američke Države. Taj njegov problem postaje sve veći, s obzirom da će takođe morati da propusti cs_summit 4 i DreamHack Masters u Dalasu, gde bi Renegades mogao da se bori za visok plasman.

Povodim svih ovih događaju, Renegadesi su se odlučili da dovedu mladog Britanca na pozajmicu iz redova nemačke ekipe BIG. On će zvanično nastupati za Renegadese na gore spomenutim turnirima, a ukoliko se ovaj problem nastavi za Gratisfactiona, ne bi bilo iznenađenje da ove dve partije produže saradnju.

Oni se već sinoć odigrali svoj prvi meč druge faze ESL Pro Lige, u kojem su slavili protiv Complexity-a, rezultatom 2-1.

Complexity takođe igra sa izmenom, pošto njihov Australijanac Rickeh, takođe ne može da se takmiči na turnirima u Severnoj Americi, zbog problema sa vizom.

Related Articles